ISSN 2457 - 3973

Veşti proaste despre reconstrucţia Pieţei Centrale din Piatra Neamţ

Reconstrucţia Pieţei Centrale a municipiului Piatra Neamţ se va face la Sfântul …. aşteaptă! Cel puţin aşa se poate interepreta înştiinţarea pe care Compania Naţională de Investiţii a trimis-o Primăriei Piatra Neamţ.

Potrivit informării, conducerea CNI susţine că nu a ajuns la nici o concluzie cu privire la desemnarea firmei care va reconstrui piaţa. Din acest motiv, Compania Naţională de Investiţii prelungeşte termenul până ”la semnarea raportului procedurii”.

Aşadar, comisia de evaluare a ofertelor depuse în urma licitaţiei consideră că cele 25 de zile pentru analizarea dosarelor depuse sunt prea puţine şi prelungeşte, fără a explica în mod concret care este problema, termenul de desemnarea a firmei câştigătoare. anunt CNI

”Conform instiintarii Companiei Nationale de Investitii se pare ca mai traversam o iarna fara o constructie noua. Pacat, pietrenii meritau mai mult”, a comentat primarul Dragoş Chitic.

Noi am spus-o încă de la începutul acestui an că reconstrucţia Pieţei Centrale este o măsură cu caracter strict politic şi că vom avea parte de o inaugurare parţială la alegerile locale din 2016 şi de inaugurarea finală la alegerile parlamentare din acelaşi an.

Practic, aceasta este faţa hidoasă a politicii româneşti care se caţără pe suferinţa oamenilor pentru a ajunge la ciolan.

Reamintim că piaţa centrală a ars pe 21 iulie 2014 iar banii pentru reconstrucţie au venit abia un an mai târziu. Va mai trece cel puţin încă un an până la darea în folosinţă ceea ce înseamnă că în România, construcţia unei pieţe cu finanţare guvernamentală durează cel puţin 2 ani. Şi noi mai vorbim de autostrăzi…

Articolul anterior

Români prinşi cu 11 kilograme de haşiş pe aeroportul din Casablanca

Articolul următor

Corneliu-Dan Borcia ”revine” definitiv la TT! Sala de spectacole poartă numele regretatului actor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular