ISSN 2457 - 3973

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ciprian Șerban (PSD Neamț), replică pentru liberali

George Lazăr, Eugen Țapu Nazare și colegilor din PNL Neamț care au dat dovadă de fair play, vă mulțumesc!

De câteva săptămâni, cei care au pus mâna pe PNL Neamț, adică George Lazăr și Eugen Țapu, au pornit o campanie de comunicate de presă scrise contracost, dar neprofesionist, de un consultant care pare să nu cunoască realitățile locale. Toate aceste comunicate de presă, extrem de agresive la adresa PSD, sunt atribuite unor lideri liberali din Neamț fără ca aceștia să aibă vreo contribuție la acele texte.

Nu am reușit să înțelegem miza acestor atacuri mediocre ca exprimare și conținut. Bănuim că sunt modul prin care își exprimă frustrările președintele PNL Neamț după ce șeful lui de la București l-a dat afară din funcția de prefect al județului și a pus un social democrat în locul lui. Analizând fără patimă, este totuşi notabilă puterea de umilinţă a domnului George Lazăr. Mulți alți politicieni cu experiență și demnitate nu ar fi putut accepta așa ceva și ar fi demisionat pe loc din toate funcțiile de la partid.

Ce vreau să transmit nu este nicidecum o replică la atacurile din partea PNL, pentru că deja mi se face rușine de rușinea liberalilor. Mai rău decât își fac singuri cu aceste ieșiri nu am eu ce să le fac prin vreo declarație de răspuns la comunicatele emise de ei. Din contra, vreau să transmit mulțumiri deoarece, de când a început această acțiune de denigrare a mea și a PSD, sunt zilnic contactat de lideri liberali sau de simpli membri care își cer scuze și se delimitează de comunicatele de presă ale propriului partid. Și-au cerut scuze chiar și unii care au semnat aceste comunicate explicând că le-au fost impuse de la partid.

Mulțumesc domnilor George Lazăr și Țapu Eugen! De când sunt eu în politică nu am reușit să am o relație așa de sinceră cu așa de mulți liberali cu care sunt în competiție politică. Mulțumesc pentru că ați făcut să fie posibil ceva ce părea irealizabil. Cine ar fi crezut că este posibil ca un lider PSD să fie contactat de alți lideri PNL care să-i ceară scuze pentru atacurile politice ale propriului partid?! Dumneavoastră, domnule Lazăr, dumneavoastră, domnule Țapu, prin ura politică pe care o promovați, ați făcut ca dezbinarea să se transforme în fair play și pentru asta nu pot decât să vă mulțumesc! Sunt încântat şi în acelaşi timp uimit cum dintr-o greșeală a şefilor PNL Neamţ s-a făcut un pas important spre normalizarea modului în care relaționează oamenii din două partide aflate în opoziție.

Nu în ultimul rând, mulțumesc și tuturor colegilor din PNL care au înțeles că noi suntem într-o competiție politică și suntem competitori politici, nu dușmani politici. Le mulțumesc că au înțeles că, dincolo de politică, respectul între oameni primează. Le mulțumesc și îi asigur de același fair play și din partea mea.

 

    Articolul anterior

    Primăria Piatra-Neamț: Dispoziție privind restricționarea circulaţiei rutiere.

    Articolul următor

    Președintele PNL Neamț, George Lazăr, alături de oameni în zi de mare sărbătoare

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular