ISSN 2457 - 3973

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban, sprijin legislativ pentru taximetrişti

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, nemţeanul Ciprian Şerban, a primit aprecieri din partea asociaţiilor profesionale ale taximetriştilor, pentru sprijinul legislativ acordat.
Concret, parlamentarul nemţean a trecut prin Comisia de Transporturi pe care a condus-o înainte să fie ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor un amendament prin care geamurile fumurii sunt permise la autoturismele taxi.
„În 9 martie anul trecut m am întâlnit cu Președintele Comisiei de Transport din Camera Deputaților, domnul Ciprian Şerban, deputat PSD. Am vorbit atunci despre modificarea Legii 38, Art. 67, articol care ne împiedica să introducem în serviciu mașini cu geamuri fumurii, o prevedere aberantă având în vedere faptul că aproape toți constructorii echipează standard cu acest tip de geam. Astăzi a fost votată modificarea Legii 38 iar după publicarea în Monitorul Oficial putem face, în sfârșit, agreerea RAR. Tot respectul pentru domnul deputat, actualmente Vicepreședintele Camerei Deputaților, pentru sprijinul acordat și pentru înțelegerea de care a dat dovadă”, a declarat Ioan Pugna, vicepreședinte al Asociaţiei de Monitorizare Taxi Transilvania.

Articolul anterior

Un bărbat s-a răsturnat cu betoniera la Bălţăteşti

Articolul următor

Accident cu trei autovehicule în municipiul Roman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.