ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Gavrilescu vrea deschiderea tuturor locurilor de joacă din Piatra-Neamț

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu vrea deschiderea tuturor locurilor de joacă din municipiul Piatra-Neamț și va propune acest lucru în viitoare ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență.

Vicele Gavrilescu crede că toți copiii au nevoie de mișcare în aer liber iar parcurile sunt pregătite pentru a-i primi în condiții optime.

”E momentul sa redeschidem locurile de joacă din municipiul Piatra-Neamț! Voi solicita supunerea la vot în cadrul Comitetului municipal pentru situatii de urgență, pentru redeschiderea locurilor de joacă, însă cu respectarea măsurilor impuse în această perioadă. Copiii noștri au nevoie de mișcare și aer curat, iar după iarnă și perioada de izolare, timp în care s-a lucrat la reabilitarea parcurilor pentru copii, e momentul să fie deschise”, a declarat viceprimarul Bogdan Gavrilescu.
Acesta a amintit că în Piatra-Neamț sunt circa 40 de locuri de joacă, amplasate în toate cartierele.

Viceprimarul de Piatra-Neamț a subliniat că, în curând, va fi inaugurat și cel mai mare loc de joacă din Piatra-Neamț.

”Acesta este amplasat în zona Aurora iar pe lângă jocurile și mobilierul destinat celor mici, va include și o zonă cu aparate fitness pentru cei mari. De asemenea, parcul va avea wi-fi gratuit pentru cei care vor petrece timp de calitate, în zonă. Alte trei locuri de joacă din Precista, Dărmănești și Mărăței au fost refăcute complet pentru ca cei mici să se joace fără griji în spații special amenajate. Îmi doresc redeschiderea locurilor de joacă la Piatra-Neamț, însă e important ca acestea să fie utilizate corespunzător. De aceea, fac apel la părinți, să nu uităm de igienă, să păstrăm pe cât posibil, distanțarea socială și să nu supraaglomerăm parcurile pentru copii”, a mai spus viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Articolul anterior

Sâmbătă – parastasul de 7 ani al părintelui Iustin Pârvu de la Petru-Vodă! Se cere dezgroparea trupului pentru a dovedi că este sfânt!

Articolul următor

Trei indivizi, reținuți de polițiști din Neamț după ce au bătut și tăiat cu o sticlă doi frați

Un comentariu

  • Locurile de joaca si in special de la Aurora sunt deschise si utilizate.doar cine nu vrea nu vede!
    Oficial politia locala ar trebui sa raspunda si de ce de intampla in aceste parcuri. A se tine
    Cont de vesnica situatie legata de mancatorii de semiinte scuipate,bautorii de alcool si de distrugerile constante aduse reperelor montate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular