NewsAllert :

O femeie infectată cu coronavirus a murit la Spitalul Județean Neamț

Coronavirus/ Nici un caz nou în Neamț în ultimele 24 de ore!

Suspect de coronavirus adus din Roznov la spital cu ambulanța, trimis acasă cum poate! Prietena bolnavă de leucemie, depistată pozitiv!

Fotografia uluitoare surprinsă în Neamț, la procesiunea cu moaștele Cuvioasei Parascheva

Un nou caz uluitor la Spitalul Județean Neamț! Suspect de coronavirus, trimis pe jos la Roznov!

Ipocrizia lui Arsene! Plânge norma de hrană mică din Spitalul Județean, dar Guvernarea PSD nu a făcut nimic în ultimii 6 ani!

Coronavirus/ Numărul persoanelor pozitive din Neamț a crescut la 160! Județul, pe locul 3 la nivel național!

Procesiune cu moaștele Cuvioasei Parascheva, la bisericile din Neamț, pentru izbândirea în fața bolii (foto)

REVOLTĂTOR! Iată micul dejun al unui pacient cu coronavirus din Spitalul Județean! CJ Neamț cumpără jante de aliaj cu 900 lei/bucată!

Scandal sexual la Mănăstirea Neamţ! Călugăr acuzat că a intrat peste un bărbat în carantină!

A murit o polițistă de la Serviciul Rutier Piatra-Neamț! Avea doar 39 ani!

Declarație explozivă a dr. Codruț Munteanu, fost manager al Spitalului Județean: ”Nu a fost voință politică de la vârful CJ Neamț!”

Bărbat de 61 ani, mort în incendiul care i-a cuprins casa din Cândești

Doctorița Daniela Marcoci, bună în managementul Spitalului Județean Suceava, ignorată de conducerea CJ Neamț

Prefectul George Lazăr, către președintele CJ, Ionel Arsene: ”Văd că vreți să dați un tun de 17,6 milioane euro! Nu e bine…”

  • 6 aprilie 2020

ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Luminița Vîrlan și managerul TT-ului, Gianina Cărbunariu s-au întâlnit cu directorii școlilor din Piatra-Neamț

Viceprimarul Municipiului Piatra Neamţ, Luminiţa Vîrlan, s-a ȋntâlnit astăzi la sediul Primăriei cu directorii unităţilor de ȋnvăţământ din oraș. Scopul  ȋntrevederii a fost punerea la punct a ultimelor detalii administrative, ȋnainte de ȋnceperea noului an şcolar. La întâlnire au participat și reprezentanții Direcției Economice și ai Direcției de Asistență Socială Piatra-Neamț.

”Anul școlar a început, urmează să înceapă și cursurile și doresc ca acestea să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru profesori și elevi. Am vrut să discut cu fiecare director pentru a mă asigura că toate problemele ce mi-au fost aduse la cunoștință  au fost rezolvate și, de asemenea, pentru a mă informa dacă din punctul lor de vedere mai există detalii care pot afecta nefericit începerea cursurilor. Menționez că astăzi a început dotarea cabinetelor stomatologice din unitățile de învățământ cu scaune stomatologice moderne și că prin eforturile consilierilor locali, ale Direcției de Asistență Socială și ale conducerii primăriei au fost înlocuite scaune stomatologice vechi din anii 60-70. Am constatat că unitățile de învățământ sunt în ansamblu pregătite decent pentru a începe cursurile anului școlar 2017-2018, prilej cu care doresc colegilor mei profesori, elevilor și părinților acestora puterea de a-și contura și urma visul și de a croi posibilul cu talentul și dedicația pe care le presupune activitatea dintr-o unitate de învățământ”, a declarat  Luminiţa Vîrlan.

Expertul local pentru problemele rromilor din cadrul Direcției de Asistență Socială a discutat cu directorii unităților de învățământ în care elevii din comunitatea rromă sunt mai numeroși în vederea realizării unor programe de remediere școlară.

Caracterul inedit al ȋntâlnirii a fost dat de prezenţa managerului interimar al Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ, doamna Gianina Cărbunariu, care a prezentat un program prin care instituţia de cultură ȋşi propune să relaţioneze cu elevii, profesorii şi implicit cu membrii comunității, astfel ȋncât copiii şi tinerii să beneficieze de o educaţie pentru artă, iar adulţii să fie mai apropiaţi de mediul  cultural-artistic.

Articolul anterior

Inspecție pe drumurile naționale cu probleme

Articolul următor

Un șofer beat a băgat în spital 4 persoane după ce a produs un accident la Mărgineni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *