NewsAllert :

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Aproape 9 milioane lei pentru modernizări şi asfaltări de străzi la Dumbrava Roşie!”

Şoferul care a accidentat mortal un pieton în Neamţ şi apoi a fugit, a fost reţinut de poliţişti

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: „Piatra Neamţ – oraş turistic, nu doar vis, ci un proiect care va deveni realitate!”

Pieton accidentat mortal în Neamţ! Şoferul a fugit dar a fost prins la Suceava!

Primăria Piatra-Neamţ elimină separatoarelor de trafic de pe B-dul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida

Opoziția, boicot la ședința CL Piatra-Neamț! Primarul Carabelea: „Au încercat să falimenteze orașul!”

O mamă şi fiul ei de 3 ani, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Neamţ

Accident cu victimă în Piatra-Neamţ

Compania Nord-Arin din Pângăraţi, vizitată de ministrul Mediului şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr

O casă din Neamţ a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Campania PSD Neamţ – „De Crăciun, Împreună!” – a ajuns la Pângăraţi

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de rujeolă în România! Iată care sunt simptomele bolii.

Suspiciuni de crimă în Neamţ! Un bărbat şi-a ucis vecinul!

  • 10 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Teodorescu (PNL): PSD Neamț pregătește octombrie roșu în învățământ!

Viceprimarul liberal al municipiului Piatra-Neamț, Constantin Teodorescu a atacat în termeni duri intenția conducerii Inspectoratului Școlar Județean Neamț a de schimba directorii școlilor care nu sunt agreați de PSD. Teodorescu susține că președintele PSD Neamț, Ionel Arsene dă dovada unui ”conducător absolut” cu o siguranță de”tipic comunistă”.
”Părinții și elevii trebuie să știe de ce învătământul din județul Neamț are de suferit. Părinții și elevii trebuie să știe că directorii instituțiilor de învățământ din Neamț se află acum pe funcții fără examen, doar pe semnătura Inspectoratului Școlar Județean controlat de PSD. PSD Neamț, prin oamenii lui de la vârful Inspectoratului Școlar Județean, pregătește în luna octombrie un examen „aranjat” prin care favoriții PSD să preia funcțiile de directori. În condițiile acestea, cum poate domnul Ionel Arsene, șeful PSD Neamț, să afirme că el este alături de părinți și elevi, iar eu împotrivă. Eu spun adevărul, dânsul îl ascunde”, acuză viceprimarul Constantin Teodorescu.
Liberalul a adăugat că dascălii, părinții și elevii au nevoie să fie sprijiniți de oameni care conștientizează problemele învățământului și nu de politicieni care nu le recunosc.

”Domnule Ionel Arsene, cel care v-a scris textul numit <drept la replică> v-a pus într-o situație jenantă și sunt convins că ați citit comentariile cititorilor, care s-au îndreptat exclusiv împotriva dumneavoastră. Presupun că sunteți singurul care hotărăște ceea ce se întâmplă în PSD Neamț și asta vă dă o siguranță tipic comunistă de ”conducător absolut”. În democrație, nu și în PSD, se caută lideri puternici care să facă echipă în jurul lor. Faptul că îmi atrageți atenția cu privire la modul în care se face politică pentru oameni … iar vă pune într-o situație jenantă. Personal nu vă cunosc decât din auzite, nu am stat niciodată la aceeași masă, dar renumele de care vă bucurați vorbește de la sine. Totuși, nu am avut ocazia să vă mulțumesc, dar o voi face acum: decizia dumneavostră de a cuceri democratic Primăria Piatra-Neamț m-a adus în poziția de viceprimar. În acest context dacă doriți să aflați ceea ce am făcut pentru oraș sau pentru elevi, vă invit să-i întrebați chiar pe colegii de partid, ei știu, a se vedea premierea elevilor olimpici, susținerea centrului de excelență”, a precizat, într-un comunicat de presă, Constantin Teodorescu.

În final, viceprimarul de Piatra Neamț a mai trimis o săgeată liberală către liderul PSD Neamț: ”Spre deosebire de totalitarismul tip PSD, ceea ce am scris eu nu a avut nevoie de aprobarea cuiva și ultimul lucru care aș putea să-l fac este să-mi fac popularitate într-un dialog cu Ionel Arsene. Oricum, după ce PNL va câștiga alegerile la primăria Piatra-Neamț, vom invita consilierii PSD să ne fie alături în a pune cetățeanul în poziția de a decide pentru oraș. Echipa câștigătoare o veți afla și dumneavoastră”.

Articolul anterior

Încep să se limpezească apele! Dan Constantin a demisionat din AGA de la Apa Serv

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: Nu accept jocuri de culise în PNL Neamț!

Un comentariu

  • Teodorescu asta habar nu are de invatamint. A fost ales de cineva ?! A adus 1 leu orasului sau judetului? Un neica nimeni ce se viseaza primar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *