ISSN 2457 - 3973

VIDEO Percheziţii şi reţineri la Bârgâoani, într-un dosar privind furtul unui autoturism de lux din Marea Britanie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ și în baza colaborării cu grupul de acţiune constituit la nivel european în cadrul planului de acţiune „FRONTEX”, au acționat în județul Neamț, pe linia combaterii infracţiunilor de furt şi trafic de autovehicule de lux.

„În urma a 2 percheziții la punctele de lucru ale unei societăți comerciale, din Bârgăoani, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, un autoturism de lux, înmatriculat în Marea Britanie, ce figura furat de pe teritoriul acesteia, care se afla în proces de dezmembrare, ansamble, subansamble şi alte componente auto, despre care există suspiciunea că provin din traficul ilicit de autoturisme. Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente şi înscrisuri, reprezentând livrări de componente din ultimii doi ani de zile. Două persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Neamţ, în vederea audierii. Față de acestea, polițiștii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracțională”, au precizat anchetatorii.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Criminalistic, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Articolul anterior

Prefectul George Lazăr: „Adresabilitate crescută la centrele de vaccinare din Neamţ. 10.000 vaccinări în 3 zile”

Articolul următor

Accident la Pângăraţi. Doi copii şi un adult au fost răniţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *