ISSN 2457 - 3973

VIDEO – Tâlhărie violentă în Piatra-Neamț! Bătrână cu un copil, puși la pământ de un individ!

O tâlhărie extrem de violentă (mediatiază preferențial) s-a produs, marți – 5 mai 2020 – în municipiul Piatra-Neamț, în apropierea companiei ApaServ.

O femeie în vârstă de 63 ani care se plimba cu nepotul ei a fost pusă la pământ, cu două lovituri crâncene, de un individ rămas deocamdată neidentificat.

Din imaginile surprinse de o cameră de filmat din zonă se vede cum tâlharul o urmărește pe bătrână iar când ajunge în dreptul ei se hotărăște să acționeze.

O lovește în plină figură de 2 ori și, după ce femeia cade, îi ia geanta și pare că îi smulge de pe mână bijuteriile.

Fără să îi pese că lângă victimă este un copil foarte mic, tâlharul își vede liniștit de treabă și, după ce termină, o rupe la fugă.

Imaginile video sunt în posesia IPJ Neamț care a demarat, prin Poliția municipiului Piatra-Neamț, o anchetă pentru a stabili identitatea infractorului.

Prezentăm și noi imaginile pe care le-am solicitat IPJ Neamț, cu scopul de a populariza imaginea infractorului – iar acesta s[ fie identificat si prins cât mai repede.

Așadar, cine îl recunoaște pe suspect este rugat, de redacția newsallert.ro (IPJ Neamț nu a făcut încă publică filmarea sau un comunicat în acest sens) să sune la 112!

    Articolul anterior

    Spirtul ucigaș ar fi fost vândut și în județul Neamț (video)

    Articolul următor

    Prefectul Lazăr mobilizează toată Poliția pentru a-l prinde pe tâlharul din Piatra-Neamț – (video cu tâlhăria)

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular