ISSN 2457 - 3973

Vilă din Vădurele, distrusă de un incendiu

Joi, 14.01.2016, la ora 04:12, un bărbat din satul Vădurele a anunţat Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ, prin apel la „112”, că locuinţa îi este cuprinsă de un incendiu. La locul indicat s-au deplasat 12 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, constatând că incendiul cuprindea acoperişul casei, încăperile acesteia, în afară de sufragerie, şi un garaj lipit de locuinţă. Având în vedere flăcările ce se ridicau la peste cinci metri deasupra locuinţei şi direcţia vântului, exista riscul ca scânteile să ajungă la o locuinţă aflată la zece metri de casa afectată.

În momentul izbucnirii incendiului, în locuinţă se aflau proprietarul, soţia şi cele două fete, cu vârste de 13 şi 14 ani, toate cele patru persoane evacuându-se din locuinţă, până la sosirea pompierilor, fără a fi rănite.

Pompierii au protejat locuinţa vecină, au scos bunurile din sufragerie şi au acţionat pentru stingerea incendiului, până la ora 08:30. Pe timpul acţiunilor, pompierii au scos două butelii din zona cuprinsă de incendiu. Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 220 mp., bunurile depozitate în încăperile casei (trei camere, o bucătărie, centrală termică şi o magazie) şi podul acesteia (unde era depozitată cherestea), precum şi garajul, având o suprafaţă de aproximativ 60 mp., cu toate bunurile din acesta. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum deteriorat.

Articolul anterior

Primarul Dragoş Chitic oferă cărţi de poezii scrise de Mihai Eminescu

Articolul următor

Un mort şi un rănit grav – bilanţul a două accidente produse în Neamţ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular