ISSN 2457 - 3973

Vineri se oprește apa în tot municipiul Piatra Neamț și la Alexandru cel Bun

Compania ApaServ va sista, vineri, 20 mai, furnizarea apei potabile în municipiul Piatra Neamț și comuna Alexandru cel Bun pentru efectuarea unor lucrări la conducta de aducțiune.

Rezervoarele municipiului sunt însă pline cu apă și vor asigura, cel puțin trei ore, necesarul populației. Însă, în funcție de consum, rezervoarele s-ar putea goli succesiv iar unele cartiere, în special Dărmănești, ar putea rămâne pentru câteva ore fără apă.

Reprezentanții ApaServ spun că intervenția va începe la ora 08.00 și se va încheia, în cel mai pesimist scenariu, la ora 14.00.

Lucrările de la conducta de aducțiune vin în urma criticilor aduse de primarul interimar Dragoș Chitic la adresa conducerii Consiliului Județean și a companiei ApaServ, în condițiile în care locuitorii din Sarata au apă doar câteva ore pe zi și la presiune scăzută.

”Vineri va fi montat un aerisitor pe conducta principala de aducțiune care va rezolva problema cetățenilor din zona Sarata. Mă bucur că cei de la Apaserv au avut o reacție promptă la semnalul pe care l-am tras și, prin această măsură, oamenii din Sarata vor beneficia de acest serviciu la standardele normale”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Liviu Harbuz îi acuză pe Cătălin Drăgușanu și Dragoș Chitic că folosesc abuziv titulatura de ”primar”

Articolul următor

Ceahlăul = faliment! Stadionul a rămas fără apă, gaze și curent electric! Angajații au primit preavize!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.