ISSN 2457 - 3973

Viorel Stan dă în judecată Ministerul Educaţiei!

Inspectorul şcolar general al judeţului Neamţ, Viorel Stan va da în judecată Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cecetării Ştiinţifice pentru a contesta calificativul pe care l-a primit în urma evaluării.
Viorel Stan a fost apreciat cu calificativul „bine„ însă acesta consideră că activitatea sa merita calificativul ”foarte bine”.
”Voi contesta în instanţă calificativul obţinut. În opinia mea, activitatea pe care am desfăşurat-o a fost foarte bună. Nu vreau să comentez acum motivele reale care au stat la baza acordării calificativului obţinut”, a declarat inspectorul şcolar general Viorel Stan.
Şi inspectorul general adjunct Elena Laiu este hotărâtă să conteste, în instanţă, calificativul ”satisfăcător” obţinut la evaluarea ministerială. De asemenea, fostul inspector şcolar general adjunct Mihai Floroaia va contesta calificativul ”bine”.
Iniţial, cei trei au contestat la Minister calificativele obţinute însă rezultatele au fost aceleaşi. Dacă vor pierde şi în instanţa de contencios, aceştia nu vor mai putea ocupa funcţii de director timp de cinci ani.

La baza calificativelor obţinute de conducerea ISJ Neamţ stau cele două scandaluri din această vară, respectiv Bacalaureatul şi transferurile elevilor care s-au înscris în clasa a noua.

În ceea ce îl priveşte pe generalul Viorel Stan, se pare că motivele sunt cu totul altele. Acestea ar avea legătură cu refuzul lui Viorel Stan de a se înscrie într-un partid aflat în fosta coaliţie de guvernare şi care avea un pion ministerial.

Rămâne de văzut cum va aprecia instanţa de judecată activitatea derulată de conducerea ISJ.

Articolul anterior

Parintele profesor Ilarion Felea: Religia Arabilor este singura religie apărută după Hristos!

Articolul următor

Liviu Harbuz despre legea privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *