ISSN 2457 - 3973

VIVID Neamț, model de transparență pentru multe instituții publice!

VIVID Neamț, inițiativă comunitară ce reunește antreprenori, ONG-uri și voluntari care vor să se implice în gestionarea situației provocate de COVID-19, reprezintă poate unul dintre cele mai bune modele de transparență. Majoritatea instituțiilor publice, dacă nu chiar toate, ar trebui să ia acest exemplu, cu atât mai mult cu cât acestea gestionează banul public.

Dincolo de inițiativa ale cărei rezultate se văd în fiecare zi la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, cei de la VIVID Neamț prezintă periodic, pe site-ul lor, aproape la virgulă situația sumelor strânse din donații și mai ales cum sunt cheltuiți banii.

”În doar două săptămâni am reușit împreună (donatori, organizații suport, voluntari și susținători) să facem achiziții de materiale de protecție (măști, halate, combinezoane, mănuși, viziere, etc.) și aparatură medicală (nebulizatoare, tensiometre, ventilatoare, defibrilatoare, etc.) în valoare de peste 200.000 EURO”, este mesajul concentrat al celor de la VIVID Neamț.

Ultimul raport cu privire la cum au fost cheltuite sumele din donații a fost publicat marți, 7 aprilie 2020, și poate fi citit aici

Încurajăm demersurile celor de la VIVID Neamț și le mulțumim tuturor celor care au sprijinit financiar, indiferent de sumă, această acțiune.

    Articolul anterior

    Dezastru în bucătăria Spitalului Județean Neamț: bacterii peste tot, pereți infectați, echipamente uzate!

    Articolul următor

    Pensionarii din PSD Piatra-Neamț, mișcare surprinzătoare împotriva președintelui Ionel Arsene

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular