ISSN 2457 - 3973

Vlad Anghleluță a fost schimbat din funcția de prefect. Noul prefect este Niculina Dobrilă!

Guvernul a decis, miercuri, schimbarea mai multor prefecți din funcții. Astfel, au fost detașați din funcții prefecții judeţelor Bacău, Constanţa, Sălaj și Neamţ.

Ioan Vlad Angheluță a declarat, pentru newsallert.ro, că a aflat din presă despre decizia Executivului.

„Am aflat de pe canalele de știri și aștept publicarea în Monitorul Oficial a acestei decizii. Pânâ atunci îmi fac datoria pentru care am jurat. Nu am fost demis ci încetează detașarea cu caracter temporar. Plec cu fruntea sus din Prefectură pentru că am lăsat în urmă o instituție consolidată, imparțială și corectă care a acționat tot timpul respectând legea. Ca prefect am dovedit că nu am avut niciodată o agendă politică”, a declarat Ioan Vlad Angheluță.

În locul său a fost numit ca prefect Niculina Dobrilă. Aceasta a fost secretar general al Prefecturii până la momentul transformării funcției în subprefect. În momentul în care s-a renunțat la una din cele 2 funcții de subprefect, Niculina Dobrilă a devenit inspector guvernamental.

 

Ioan Vlad Angheluță va prelua funcția de director al Direcției de Asistență Socială a Primăriei Tîrgu Neamț, funcție câștigată prin concurs.

”A început să îmi placă administrația. Spun administrație, nu politică, pentru că este o mică mare diferență”, a adăugat Ioan Vlad Angheluță.

Personal, colaborarea instituțională dar și umană pe care am avut-o cu prefectul Angheluță a fost una dintre cele mai bune cu un reprezentant al administrației publice locale.

Articolul anterior

Poliția Română începe procesul de angajare a 2.500 civili! Guvernul a modificat deja Statutul Polițistului!

Articolul următor

Județul Neamț ”exportă” prefect la Bacău! Guvernul l-a numit astăzi în funcție!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.