ISSN 2457 - 3973

Zilele Orașului Tîrgu Neamț, sărbătoarea organizată de Oamenii Locului pentru tîrg-nemțeni

În perioada 7 – 9 septembrie 2019, orașul Tîrgu Neamț și-a sărbătorit Oamenii Locului în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Orașului.

An de an, odată cu sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului (Sfânta Maria), orașul de sub Cetate îmbracă straie de sărbătoare. Anul acesta a fost unul cu totul special pentru că administrația locală a ținut ca toate manifestările să fie organizate doar de localnici. De aici și titulatura acestei ediții: Oamenii Locului.

Au fost zeci de manifestări culturale, religioase, sportive și sociale care au strâns mii de tîrg-nemțeni.

A fost practic imposibil să ajungi la toate manifestările, multe desfășuare în paralel, însă organizate pentru toate gusturile.

”Anul acesta am organizat Zilele Orașului cu tema Oamenii Locului, tocmai datorită faptului că trebuie ca tinerele talente din Tîrgu Neamț să fie apreciate, să fie premiate, de administrația locală. Am hotărât alături de consilierii locali să organizăm Zilele Orașului doar cu artiștii și tineri din Tîrgu Neamț, cu oameni ai locului. Avem tot respectul pentru artiștii naționali, pentru cei consacrați, dar este normal să facem așa, ca tinerele talente din oraș să fie apreciați și promovați”, a declarat primarul orașului Tîrgu Neamț, Daniel Harpa.

Iată și câteva fotografii de la evenimentul de deschidere a Zilelor Orașului, organizat la Casa Culturii Tîrgu Neamț, acolo unde merituoșii Oameni ai Locului au fost premiați și/sau au primit titlul de cetățean de onoare.

Articolul anterior

Lista cu școlile fără autorizație sanitară, ținută secretă de Prefectură! Zeci de școli din județ nu au nici pază!

Articolul următor

Spargere în Germania de 40.000 euro – autorul prins de polițiștii din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.