ISSN 2457 - 3973

Termeni si conditii

Termeni generali

Newsallert este denumirea comerciala a SC VIVA ALLEGRIA SRL, persoana juridica cu sediul in strada Bradului, nr. 1, Piatra Neamt, judetul Neamt, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J27 /754 /2015, avand CUI 35204526.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.newsallert.ro, SC VIVA ALLEGRIA SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.newsallert.ro este proprietatea SC VIVA ALLEGRIA SRL.

SC VIVA ALLEGRIA SRL garanteaza utilizatorului acces pe site-ul www.newsallert.ro, in interes personal (informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VIVA ALLEGRIA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC VIVA ALLEGRIA SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected]. SC VIVA ALLEGRIA SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SC VIVA ALLEGRIA SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele furnizate in sistemul de abonare sau formularul de contact vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea sesizarilor si buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa SC VIVA ALLEGRIA SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC VIVA ALLEGRIA SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC VIVA ALLEGRIA SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

SC VIVA ALLEGRIA SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului de informare, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SC VIVA ALLEGRIA SRL pentru utilizarea acestui site.

SC VIVA ALLEGRIA SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.