ISSN 2457 - 3973

Demisia lui Ioan Rus spulberă visul curvelor de a munci pe autostrăzi ca în UE

După ce a reușit performanța negativă de a jigni milioane de români din interiorul și exteriorul țării, ministrul Transporturilor, Ioan Rus a demisionat. Odată cu demisia lui Rus se duce pe apa sâmbetei și autostrada Iași – Târgu Neamț – Târgu Mureș trasată cu o cariocă pe harta master-planului de transport. Acum o să înceapă toate curvele veritabile să se tânguiască și să jeluiască după Ioan Rus că măcar le făcea autostradă și aveau și ele condiții europene să muncească. Așa o să se întoarcă pe drumurile naționale cu o singură bandă pline de gropi și praf.

Mai sus puteți admira fotografia cu fiul domnului Rus, fiu despre care nu credem că este golan (așa cum a spus tatăl său că ar fi copiii celor plecați să muncească afară). De asemenea, sperăm că tânăra care va deveni nora fostului ministru să nu se transforme într-o curvă dacă juniorul va fi nevoit să plece și el în străinătate.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”. Case closed!

 

(G. APETRII)

 

Articolul anterior

ISJ Neamț a făcut publice rezultatele la prima probă a BAC-ului! Citește-le aici!

Articolul următor

EXCLUSIV Dezastru total la FC Ceahlăul! Clubul a rămas fără energie electrică, gaz metan și apă rece!

4 Commentarii

  • Nesimtiti corupti si vulgari ……

  • În ultima perioadă Diaspora influențează și viața politică din România . Rezultatele se văd. Alegem președintele, schimbăm miniștri. Un lucru este cert , cine se pune cu Diaspora pierde. Mai avem un hop. Când doi se împacă ( românii din țară și cei din străinătate ) al treilea pierde ( clasa politică )

  • Fie-va gura aurita, domnule Chifu!

  • Ce ventuze are domnisoara….. si ea nu e curva cai ii plac baietii cu bani si a mai fost cu vreo 20 inai tea astuia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *