• 5 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Două restaurante din Piatra Neamț au aderat la conceptul de ”Mâncare gratuită în așteptare”! Rawissant și Caffe Vero își deschid inimile!

Alte două locații din Piatra Neamț au aderat la conceptul de ”mâncare gratuită în așteptare”, după ce proiectul a fost implementat în premieră, în județ, de Turkish Kebab.

Astfel, restaurantul Rawissant (situat în Piața Mihai Eminescu, nr 12, vis-a-vis de Biserica Catolică) și restaurantul Caffe Vero (situat la 1 Mai) au acceptat propunerea belgianului Antoine Dussene, stabilit la Piatra Neamț, de a intra în acest proiect de ajutorare a celor sărmani.

””Ieri am mai primit un cadou de suflet: un om deosebit, care de-a lungul vieții a fost “încercat” în diferite moduri, ne-a inspirat să adoptăm și noi sistemul de mâncare în așteptare. Prin acest sistem, persoanele care nu au posibilități materiale pot beneficia de o masă plătită în avans de altcineva. Din suflet pentru suflet. Mulțumim!”, au spus reprezentanții Rawissant Piatra Neamț. rawissant

”Începand de astazi, 17.01.2017, restaurantul nostru a aderat la initiativa ” O portie de mancare in dar “. Clientii nostri pot comanda pe langa ce isi doresc si o portie de mancare la pachet pentru persoanele sarmane. In fiecare zi vom posta portiile de mancare disponibile pentru a fi distribuite persoanelor nevoiase. Vă multumim!”, au declarat administratorii Caffe Vero. caffe vero

Ce înseamnă acest concept? Cei care ajung în astfel de locații pot cumpăra porții de mânare sau băutură (non-alcoolică) pe care le lasă în așteptare. Proprietarii acestor restaurante trec pe o tablă ce mâncare ”este în așteptare” iar persoanele nevoiașe pot să solicite o porție de mâncare.

Sperăm ca numărul celor care vor susține acest proiect (restaurante și persoane fizice) să fie din ce în ce mai mare.

Felicitări celor care deja au făcut-o!

Articolul anterior

Uite ce infracțiuni ar putea fi grațiate! Pedepesele nu trebuie să depășească 5 ani de închisoare!

Articolul următor

Statistici alarmante: în trei ani s-a dublat numărul persoanelor cu handicap din Neamţ!

Un comentariu

  • Sa nu afle con(in)locuitorii nostri de culoare intunecata, ca sigur asteapta si stomacul lor ceva

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *