ISSN 2457 - 3973

Incendiu pus intenţionat, vineri, la o casă din Slobozia – Roznov

O persoană rămasă deocamdată neidentificată a dat foc, vineri dimineaţă, unei gospodării din localitatea Slobozia – oraşul Roznov.

Pompierii din Piatra-Neamţ au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 04.00 iar când au ajuns la faţa locului au constatat că incendiul se manifestă generalizat la o anexă gospodărească, existând posibilitatea să ajungă şi la locuinţă.

“Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite,  forțele de intervenție reușind să salveze locuința. Incendiul se propagase la locuință. Au ars: anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 14 mp cu bunurile materiale aflate în interior (obiecte de mobilier și articole de îmbrăcăminte) și 4 mp din acoperișul locuinței. Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu. Nu au fost victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere.

(foto: arhivă)

Articolul anterior

C.M.I. URBAN – licitaţie publică cu strigare pentru închirierea unor spaţii din Bazar şi pieţele din Piatra-Neamţ

Articolul următor

În Neamţ s-au administrat 2.746 doze AstraZeneca din lotul suspendat. Doar 5 reacţii adverse generale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *