ISSN 2457 - 3973

Studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, în practică la IPJ Neamţ

Începând de luni, 11 iulie, pentru 4 săptămâni, 18 de studenţi de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti îşi vor aprofunda noţiunile teoretice în cadrul structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ, precum şi la poliţiile municipale şi orăşeneşti.

În această dimineaţă, 15 băieţi şi 3 fete, din anul I, II şi III, au fost primiţi la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ, de către conducerea inspectoratului, care le-a transmis un mesaj de bun venit, curaj, atenţie şi răbdare pentru a deprinde calităţile unui bun profesionist.

„Bazele cunoștințelor deprinse în această perioadă sunt extrem de importante în activitatea pe care o veți desfășura după finalizarea studiilor. Fiți curioși și acordați atenție celor din jurul vostru”, le-a transmis inspectorul şef al IPJ Neamţ, comisarul şef Mihai Iulian Osoianu.

Fiecare elev a fost repartizat unui tutore profesional, care are rolul de a-l îndruma pe întreaga perioadă a desfăşurării stagiului de practică, astfel încât cunoştinţele teoretice şi practice deprinse, să fie valorificate de către viitorii poliţişti în cadrul examenelor din perioada studenţiei, dar mai ales în viitoarea carieră.

Articolul anterior

Două puncte fixe de recenzare în Municipiul Piatra-Neamț

Articolul următor

O autospecială nouă pentru stingerea incendiilor a ajuns în dotarea ISU Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *