ISSN 2457 - 3973

De ce ascund liberalii înscrierea primarului Leoreanu în PNL? Uite date oficiale din ședință!

 

Luni a avut loc, la Piatra Neamț, ședința Biroului Politic Județean al PNL Neamț. Ședința a avut ca unic punct aprobarea adeziunilor de intrare în partid a mai mult aleși locali, vârful fiind primarul de Roman, Laurențiu Leoreanu.

Membrii BPJ al PNL Neamț au aprobat în UNANIMITATE (!), în frunte cu deputatul Mugur Cozmanciuc – președinte al fililalei, înscrierea lui Leoreanu în partid. În acest sens a fost depusă oficial o adeziune cu data de 1 iunie 2015! Odată cu Leoreanu, au mai intrat în PNL consilierii județeni Cristian Tapalagă, Florin Andronache, Dionisie Dumitrașcu, Lucian Pascariu și Aurelian Jora, ultimii trei fiind din echipa ”marii familii romașcane” a primarului Laurențiu Leoreanu.

De asemenea, Biroul Politic Local PNL Roman va valida înscrierea în partid a 10 consilieri municipali romașcani.

Întrebăm public conducerea PNL Neamț, de ce ascunde înscrierea primarului Laurențiu Leoreanu în PNL, atâta timp cât există adeziune depusă și aprobată în ședința de luni a BPJ?

De asemenea, îl întrebăm public pe primarul Laurențiu Leoreanu, de ce a declarat colegilor din media că nu s-a înscris în PNL deși există dovezi certe că acest fapt s-a petrecut? Poate exprimarea domniei sale în această privință nu a fost destul de clară și a lăsat loc de interpretări. Noi știm indubitabil că, repetăm, adeziunea sa a fost depusă luni și a fost aprobată de întreg Biroul Politic Județean al PNL Neamț.

Și mai știm că în interiorul ședinței chiar s-a spus la un moment dat: ”parcă vedem că o sa apară această știre pe surse…”. ”Să sperăm că nu”, a fost răspunsul din sală!

Ne pare rău de faptul că unii dintre colegii din presă au căzut în această capcană și știm că nu este vina lor! Așteptăm conferința de presă de săptămâna viitoare când va fi anunțată oficial înscrierea ”marii familii romașcane” în PNL Neamț!

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Flori și păsări pe ruinele arse ale Pieței Centrale din Piatra Neamț!

Articolul următor

Adrian Chifu reacționează dur în privința închiderii Neurochirugiei: E ridicol pentru o țară europeană ca România!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular