ISSN 2457 - 3973

Adrian Chifu reacționează dur în privința închiderii Neurochirugiei: E ridicol pentru o țară europeană ca România!

 

Nemțeanul Adrian Chifu, consilier local în regiunea italiană Verbania a reacționat dur la articolul publicat de newsallert.ro cu privire la închiderea secției de neurochirurgie. Înainte de a publica integral reacția lui Adrian Chifu, trebuie să menționăm că au existat alte zeci de reacții din partea societății civile, dar NICIUNA din partea conducerii Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, a Colegiului Medicilor Neamț sau a Consiliului Județean Neamț.

Mulțumim cititorilor noștri care au semnalat că o situație similară celei de la neurochirurgie se petrece și la secția de hematologie a Spitalului, secție care este închisă cât timp singurul medic este în concediu de odihnă.

chifu

Iată ce a declarat, pentru newsallert.ro, consilierul local din Verbania, nemțeanul Adrian Chifu: ”Din fericire nu se întâmplă așa în Italia. Sunt probleme în sistemul de sănătate italian dar de altă natură. E ridicol pentru o țară europeană ca România să închidă o secție când doctorul e plecat în concediu și nu are cine sa-l înlocuiască. Este o lipsă de responsabilitate a autorităților nemțene. Soluții ar fi dar trebuie cineva să le aplice. Ne mai miră ceva în România ? Dacă Parlamentul a devenit scut pentru infractori ce ne mai mirăm. „S-o-Va” lua Ponta cred până la urmă…..”

Reamintim că secția de neurochirurgie este închisă până pe data de 6 iunie pentru că singurul medic neurochirurg, Elena Dragomirescu este în concediu de odihnă.

Zilele acestea, doctorul Ioan Lazăr, managerul Spitalului Județean de Urgență trece prin evaluarea comisiei naționale. Cu privire la secția de neurochirurgie, managerul Lazăr va adopta poziția lui Moromete, obligat să plătească ”fonciirea”. ”N-am! Dacă n-am…”, ar spune dr. Lazăr!

Revenim cu recomandarea, în ciuda caniculei și a variațiilor mari de presiune, ca nimeni să nu facă accidente vascular-cerebrale și nici să nu aibă neșansa de a fi victimele unor accidente care necesită intervenții neuro-chirurgicale pentru că secția este închisă în perioada 28 mai – 4 iunie! Mai rezistați o zi!

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

De ce ascund liberalii înscrierea primarului Leoreanu în PNL? Uite date oficiale din ședință!

Articolul următor

Bătrână tâlhărită sub privirile nepăsătoare ale ”bărbaților” din fața Inspectoratului Școlar!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular