ISSN 2457 - 3973

FOTO/VIDEO 30 maşini dintr-un parc de dezembrări din Oglinz, făcute scrum într-un incendiu

30 maşini dintr-un parc de dezembrări din Oglinzi s-au făcut scrum într-un incendiu produs, sâmbătă, din cauza unui flex folosit de angajaţi.

„La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la mai multe autoturisme și la o construcție din lemn, cu posibilitatea propagării la o locuință. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars 30 mașini și un camion provenite din dezmembrări, o magazie din lemn cu suprafața de aproximativ 20 metri pătraţi și izolația din polistiren a unui perete al locuinței pe o suprafață de 20 metri pătraţi. Intervenția a durat aproximativ trei ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scântei provenite de la un aparat pentru tăiere, a precizat sursa citată.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD împreună cu voluntarii din cadrul SVSU Răucești cu două utilaje.

Articolul anterior

Percheziții duminică la Târgu-Neamț la suspecți de înșelăciune

Articolul următor

Săptămâna şi drogatul la volan în Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *