ISSN 2457 - 3973

Percheziții duminică la Târgu-Neamț la suspecți de înșelăciune

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară și 4 mandate de percheziție auto, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înșelăciune.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada august-septembrie 2021, patru persoane cu vârste cuprinse între 40-50 ar fi indus în eroare mai multe persoane, pe care le-ar fi determinat să contracteze credite bancare în nume propriu, sumele de bani fiind însușite de către persoanele în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamt, subinspectorul Ramona Ciofu.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, telefoane mobile și 28.500 de lei.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii.

În activități, au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și polițiști de ordine publică.

 

Articolul anterior

Tragedie! Au murit cei doi fraţi din Neamţ care au căzut în râul Bistriţa!

Articolul următor

FOTO/VIDEO 30 maşini dintr-un parc de dezembrări din Oglinz, făcute scrum într-un incendiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.