ISSN 2457 - 3973

Moarte misterioasă la Hangu! Bărbat găsit decedat în fânăria incendiată!

Un bărbat în vârstă de 60 ani din Hangu a fost găsit decedat marți, 19 martie 2019, în fânăria care fusese incendiată. Descoperirea a fost făcută de pompierii ISU Neamț care au intervenit pentru a stinge incendiul.

”În jurul orei 05:00, Detașamentul de pompieri Târgu Neamț – Garda 2 Poiana Teiului a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o fânărie în satul Grozavesti, com. Hangu. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor. La locul evenimentului, în fân, a fost descoperit un bărbat de aproximativ 60 de ani, decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Adrian Rotaru.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și iau în considerare și faptul că bărbatul s-ar fi sinucis.

Ca urmare a producerii incendiului au ars construcția din lemn cu suprafața de cca. 30 metri pătrați și aproximativ 5 tone de fân depozitat în aceasta.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost potrivit ISU Neamț ”folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Read Previous

Un șofer beat care a provocat un accident la Horia, reținut de polițiști

Read Next

Când se deschide Ștrandul din Piatra-Neamț în 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *