ISSN 2457 - 3973

Când se deschide Ștrandul din Piatra-Neamț în 2019

Primarul Dragoș Chitic a efectuat marți, 19 martie, o vizită de lucru în Ștrandul Municipal în care au demarat lucrările de pregătire pentru sezonul estival 2019.

Împreună cu personalul din compartimentul pentru administrarea bazelor sportive și de agrement al primăriei, au fost inventariate aspectele care trebuie rezolvate până la deschiderea ștrandului în sezonul 2019 estimată, la fel ca în fiecare an, la 1 iunie, se arată într-un comunicat de presă al municipalității.

 „Prin societățile specializate ale Consiliului Local vom realiza lucrări de amenajare și întreținere a spațiilor verzi, aleilor pietonale, spațiilor de parcare și căile de acces auto, precum și a spațiilor de joacă și a mobilierului stradal. Pe lângă aceste lucrări, vom realiza și în acest an  investiții în modernizarea spațiilor de cazare, a terenurilor sportive și a zonei de plajă și bazine”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Personalul propriu al primăriei se va ocupa de reparații și amenajări dar și de pregătirea instalațiilor și echipamentelor aferente bazinelor cu apă.

„În 2018, primul an în care Ștrandul Municipal a fost în administrarea directă a Primăriei Piatra-Neamț, a fost un sezon reușit,  cu reacții poztive din partea persoanelor care au vizitat ștrandul. Continuăm și în acest an să facem ceea ce este necesar  pentru creșterea calității serviciilor oferite, precum și atractivității acestei importante baze de agrement din Piatra-Neamț”, a mai spus Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Moarte misterioasă la Hangu! Bărbat găsit decedat în fânăria incendiată!

Articolul următor

Ora Pământului, ediția 2019 – pe 30 martie la Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *