ISSN 2457 - 3973

Șoferul care a accidentat 2 persoane în timp ce făcea drifturi a fost arestat!

În cazul accidentului rutier produs în data de 15.11.2016, pe raza localităţii Cordun, romaşcanul de 32 de ani, care a părăsit locul faptei, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti şi ulterior arestat de instanţa de judecată.

În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pietoni aflaţi pe trotuarul drumului, respectiv doi bărbaţi de 40 şi 46 de ani, din Cordun şi Galaţi.

Bărbatul este cercetat pentru faptul că în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, ar fi efectuat mai multe manevre de întoarcere a autoturismului (drifturi), moment în care a pierdut controlul vehiculului şi a accidentat pietonii.

În urma cercetărilor desfăşurate s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

În noapte de joi spre vineri, imediat după ce acesta a fost depistat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul anterior

Demisionarul Radu Secuiu: ”Vor mai fi surprize în PSD Piatra Neamț. Alții aleg să tacă și să înghită pentru o funcție de consilier”

Articolul următor

Acum – accident grav la Roznov!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular