ISSN 2457 - 3973

Un cal s-a înecat în apele învolburate ale Bistriţei, la Zăneşti

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident în urma căruia o persoană ce conducea un atelaj hipo a intrat în apele râului Bistrița, pe raza comunei Zănești.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere și voluntari din cadrul SVSU Zănești cu un utilaj.
Până la sosirea forțelor de intervenție, conducătorul atelajului a fost scos din apă de către cetățeni.
Forțele de intervenție au scos din apă calul și atelajul hipo. Din păcate, animalul nu mai prezenta semne vitale.

Articolul anterior

7 sfaturi pentru a nu mai pierde bani la pariuri în vara lui 2021

Articolul următor

Week-end încărcat de muncă şi satisfacţie: Târg de Sfânta Maria şi 50 ani de „Floricică de la munte”!

2 Commentarii

  • De ce nu s-a precizat exact cauza acestui accident? Excavații ilegale, nesemnalizarea corespunzător a locului excavării, acel om a vrut să treaca apa pe bună bază ca apa e mică, dar de fapt nu a fost așa iar bietul animal a murit în chinuri neputând sa iasa la mal. Acel animal era singura sursă de venit în familia dânsului, cu 2 copii mici. Ar trebui făcută o anchetă și omul să fie despăgubit de făptași!

  • De ce nu s-au menționat adevăratele cauze ale acestui accident? Faptul că în acea zona au avut loc niște excavări ilegale de balastru iar zona nu a fost semnalizată ca fiind o zona periculoasă, bietul om s-a dus pe bună bază că apa este mică, a încercat să treacă dar a nimerit unde a fost mai rău. Din păcate bietul animal nu a avut nici o șansă. Omul având 2 copii mici si calul fiind singura sursă de venit, acum nu mai au nici cal și nici venit. De ce nu l-a despagubit nimeni? Nu știm. Doar oameni alergând dupa bani și doar pentru interesele lor proprii!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *