ISSN 2457 - 3973

Criminalul de la Metrou, prins de angajații unei firme din Neamț!

 

Angajații unei firme din județul Neamț au devenit adevărați eroi după ce au prins un criminal. Toate televiziunile centrale au intrat în newsallert în momentul în care un bărbat a fost înjunghiat mortal în stația de metrou Eroii Revoluției. Știrea s-a centrat în principal pe fapta în sine și motivele care au stat la baza acesteia (dacă pot exista motive pentru o crimă!). Imediat au fost căutați martorii și așa s-a ajung la cei doi agenți de pază care au avut curajul să îl prindă cu mâinile goale pe criminal, deși acesta era înarmat cu un cuțit.

GES_interventie 1

Cei doi agenți de pază sunt angajații firmei Grup Est Security din județul Neamț. În momentele de panică produse în stația de metrou, cei doi l-au imobilizat imediat pe criminal și au sunat la 112 pentru a chema Ambulanța și Poliția.

Evenimentul s-a produs în data de 17.05.2015, în jurul orelor 06:40. În timp ce se afla pe scările de acces în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, la intrarea dinspre şoseaua Viilor,  Ovidiu Radu Picoş l-a înjunghiat pe un bărbat în vârstă de 52 de ani, folosind un cuţit pe care îl avea asupra sa, aplicându-i mai multe lovituri de o intensitate deosebită în zona toracelui, provocându-i în această modalitate leziuni grave în urma cărora victima a decedat.

La data de 18.05.2015, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Cercetările au fost efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri.

 

(Elena A.)

Articolul anterior

Cutremur 3,3 pe scara Richter în Vrancea

Articolul următor

Cine este al 4-lea candidat la preşedinția PSD Neamț?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular