ISSN 2457 - 3973

A doua ediţie a proiectului „VIITORUL EŞTI TU!”, iniţiat de deputatul Oana Bulai, o reuşită pentru cei 120 tineri

A doua ediţie a proiectului „VIITORUL EŞTI TU!”, iniţiat de deputatul PSD Neamţ, Oana Bulai, a fost o reuşită pentru cei 120 tineri care au participat.
Parlamentarul nemţean a povestit că, după ce în primele zile tinerii au avut activități interesante, traininguri și întâlniri cu oameni remarcabili, în ultimele zile din tabără s-au bucurat de soare și de plajă.
„Am încheiat zilele de tabără cu o premiere bine meritată! Felicitări celor 120 de tineri din Neamț și din Constanța pentru modul în care au parcurs toate etapele acestei tabere și mii de mulțumiri pentru sprijinul lor celor doi parteneri ai mei în această aventură, Cristina Dumitrache și Bogdan Dumea. Sper ca toate informațiile acumulate să vă fie de folos, dragii mei! În cele câteva zile de tabără s-au legat prietenii și, dincolo de toate, am demonstrat împreună că se pot învăța lucruri noi prin activități frumoase și interesante. Vă mulțumesc tuturor pentru participare, invitaților, trainerilor și speakerilor care ne-au onorat cu prezența și care ne-au oferit parte din sufletul și timpul lor! Ați fost minunați! Sunt fericită că am demonstrat, încă o dată, că astfel de proiecte dedicate tinerilor sunt realizabile. Chiar dacă la început a părut un vis, Proiectul „VIITORUL EȘTI TU!” a devenit realitate, iar acum tabăra a ajuns deja la a doua ediție”, a declarat deputatul Oana Bulai, iniţiatorul proiectului.
În cadrul taberei „VIITORUL EŞTI TU!”, tinerii au participat gratuit, timp de 6 zile, la workshop-uri de educație financiară, relații și comunicare, încredere în sine, dar și pentru descoperirea vocației.

Articolul anterior

Anunţ sistare furnizare apă pe străzile Mihai Eminescu, Piața Mihail Kogălniceanu și Lt. Drăghiescu din Piatra-Neamţ

Articolul următor

Anunţ sistare furnizare apă pe străzile Petru Rareș și Vasile Conta din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular