ISSN 2457 - 3973

A fost stabilită indentitatea bărbatului din Roznov, găsit mort într-o maşină la Potoci

Anchetatorii au stabilit identitatea bărbatului în vârstă de 63 ani, din oraşul Roznov, care a fost găsit mort într-un autoturism la Potoci.

Este vorba de Viorel Stoian, angajat ca inspector Garda Forestieră din Suceava. Acesta era socrul unei persoane cu funcţii de conducere din Primăria Roznov.

Maşina în care se afla bărbatul a fost găsită de un martor, în jurul orei 17.30, lângă drumul naţional DN 17B, în afara localităţii Potoci.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în autoturism se afla un conducător auto, în vârstă de 63 ani, din Roznov. Autoturismul se afla ieșit în afara părții carosabile, neprezentând avarii. Echipajul medical deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamt, subinspectorul Ramona Ciofu.

Prima ipoteză este că bărbatul ar fi făcut un infarct şi a apucat să scoată maşina de pe carosabil, pentru a nu produce un accident rutier.

Articolul anterior

Creşte incidenţa COVID. Situaţia din Piatra-Neamţ, Roman, Târgu Neamţ, Roznov, Bicaz şi comunele din judeţ. (vineri – 15.10.2021)

Articolul următor

Au fost afişate notele la concursul pentru funcţiile de director/director adjunct la unităţile şcolare din Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *