ISSN 2457 - 3973

A murit preotul militar al Garnizoanei Piatra-Neamţ

Cristian-Robert Paraschiv, preot militar al Garnizoanei Piatra-Neamț a murit în noaptea de miercuri spre joi (5/6 ianuarie), a anunţat preşedintele Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor – filiala Neamţ.
Născut în municipiul Piatra-Neamţ în ziua de Crăciun a anului 1971, Cristian Robert-Paraschiv a fost ofiţer la UM 01804, UM 01027 şi Batalionul 634 Infanterie din Piatra-Neamţ.
Din anul 2002 a devenit preot militar al Garnizoanei Piatra-Neamţ.
„În anul 2004, în ziua de 8 septembrie, cu prilejul sfințirii capelei militare din incinta unității, a primit distincția de Iconom Stavrofor, iar pe linie de asistență religioasă deține titlul de „Specialist de clasă, Clasa I”. Ca preot militar, a participat la activități de pregătire și instruire a militarilor. A dovedit o mare capacitate organizatorică, muncă în echipă, abilități de comunicare, capacitate de ascultare a confesiunilor, de a îndruma, motiva și insufla încredere enoriașilor. A fost pasionat de pictură în ulei, decorațiuni interioare, activități de întrajutorare în parohie. A fost un colaborator important al Biroului Executiv al Filialei județene Neamț Cultul Eroilor. Vă mulțumim pentru buna colaborare și sprijinul acordat, preacucernice părinte”, a spus Costel Ioniţă. preşedintele Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor – filiala Neamţ.
Preotul Cristian-Robert Paraschiv era căsătorit şi avea 3 copii.

Articolul anterior

DNA trimite în judecată trei inculpaţi din Neamţ

Articolul următor

Deputatul Mara Calista: „119 – Telefonul copilului este de astăzi funcțional”

Un comentariu

  • Dumnezeu să-l odihnească în pace pace!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *