ISSN 2457 - 3973

Accident grav în Piatra-Neamț comis de un șofer beat! (UPDATE)

UPDATE

Șoferul rănit în accidentul de noaptea trecută a fost transportat de urgență la spital în Iaşi și urmează să intre în operație. Soția acestuia a declarat, pentru newsallert.ro, că există martori care susțin că semafoarele erau cu lumină intermitentă iar acesta circula regulamentar, pe bulevardul Traian. De asemenea, femeia a menționat că anchetatorii au oferit informații eronate și că soțul ei nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, fapt care ar urma să fie dovedit de probele de sânge.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de luni spre marți, în centrul municipiului Piatra-Neamț. Un șofer în vârstă de 32 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în plin într-un autoturism care mergea regulamentar. Nenorocirea s-a produs la interesecția străzii Lămâița cu bulevardul Traian.

În urma impactului, mașina în care se afla șoferul vinovat a fost proiectat într-un stâlp de electricitate. Bărbatul a rămas captiv între fiarele contorsionate, cu picioarele prinse sub bord. La fața locului a venit imediat o echipă de descarcerare de la ISU Neamț. După ce a fost descarcerat, tânărul a fost transportat imediat la Spitalul Județean Neamț, aflat la câteva sute de metri de locul accientului. Medicii au decis ca victima să intre direct în sala de operație.

”A venit cu viteză pe culoarea roșie și a intrat direct în mine”, a declarat șoferul mașinii care mergea regulamentar.

Polițiștii rutieri din Piatra-Neamț au deschis dosar de cercetare penală pe numele șoferului vinovat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală.

Articolul anterior

Simulare de incendiu pe muntele Cozla

Articolul următor

Muzeul de Istorie găzduiește Salonul de Artă ”ARS AESOTHERICA” (foto-galerie)

Un comentariu

  • tie frica sa mai circuli

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *