ISSN 2457 - 3973

Accident rutier cu victimă la Petru Vodă

În jurul orei 17:53, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs pe DN 15 B, pe raza localității Petru Vodă din comuna Poiana Teiului.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii 2  de Intervenție Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

„Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau două persoane (conducătorii auto). Până la sosirea forțelor de intervenție, ambele persoane au fost scoase din autoturisme de către participanții la trafic. În urma accidentului rutier produs a rezultat o victimă, un bărbat de 65 de ani. Acesta a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD la locul evenimentului,  ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul irina Popa.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Articolul anterior

Iată RELAXĂRILE valabile din 1 iunie. Liber la nunţi, cumătrii şi în cluburi. Competiţii sportive cu public. (document)

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc: Guvernul condus de premier liberal NU va majora taxele!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.