ISSN 2457 - 3973

Accident rutier în Târgu-Neamț. Două victime grav rănite!

Un accident rutier soldat cu două persoane rănite s-a produs, vineri seara, in jurul orei 23.45, pe bulevardul Ștefan cel Mare, din Târgu-Neamț.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 26 de ani, din Petricani, conducea un autoturism pe bulevardul Ștefan cel Mare, s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu simplu, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din Târgu-Neamț, care era și el angajat în efectuarea manevrei neregulamentare de depășire. În urma impactului, cele două autoturisme ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp din beton și gardul unui imobil”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, subinspectorul Ramona Ciofu.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea, conducătorului auto de 28 de ani și a unui pasager de 25 de ani, din Târgu-Neamț din același autoturism.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Articolul anterior

Necesitatea majorării salariului minim este evidentă – afirmă deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ)

Articolul următor

Un alt pod se prăbușește în Piatra-Neamț! Circulația a fost oprită!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.