ISSN 2457 - 3973

Acţiune de împădurire realizată de organizaţia PSD Neamţ (foto-galerie)

O acţiune de împădurire a fost realizată, joi, de organizaţia PSD Neamţ.

Social-democraţii au ales o suprafaţă de teren de pe dealul Bumbeşti aflat în Ocolul Silvic Târgu-Neamţ.

La acţiune a participat preşedintele executiv al PSD Neamţ, primarul Daniel Harpa, deputaţii Oana Bulai şi Ciprian Şerban, prefectul Adrian-Vasile Niţă, viceprimarul de Târgu-Neamţ, Vasile Apopei, dar şi alţi membri ai organizaţiei social-democrate.

„Circa 2.500 de puieți de paltin și cireș vor crește mari acolo, și asta datorită tuturor celor care au dat o mână de ajutor. Acțiunea noastră a făcut parte din campania națională „PSD pentru o Românie verde”, prin care se dorește plantare a peste 500.000 de puieți la nivelul întregii țări. Pentru că de noi depinde să avem și să menținem un mediu curat, atât pentru noi, cât și pentru viitoarele generații”, a declarat primarul oraşului Târgu-Neamţ, Daniel Harpa.

Ne pasă de mediul în care trăim? Suntem conștienți că fiecare acțiune a noastră are efecte asupra naturii și asupra viitorului nostru? Campania națională 𝗣𝗦𝗗 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗼 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲, prin care ne propunem plantarea a cel puțin 500.000 de puieți la nivelul întregii țări, începe să își arate roadele. Îi felicit pe toți cei care s-au implicat în această acțiune. Vom continua să protejăm mediul în care trăim”, a declarat deputatul Ciprian Şerban. 

Articolul anterior

Ședința Comisiei de Dialog Social la Prefectura Neamţ

Articolul următor

George Lazăr (președinte PNL Neamț): „Nicolae Ciucă înseamnă stabilitate și încredere”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.