ISSN 2457 - 3973

Activitate intensă în teritoriu pentru deputatul Leoreanu! „Primesc energia de a lupta pentru interesele nemțenilor!”

Ultimele zile au fost pline de evenimente pentru deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu, care a fost prezent în mai multe localităţi nemţene.
Parlamentarul a spus că întâlnirile cu oamenii reprezintă o șansă de a fi alături de cei pe care îi reprezintă, oameni care îi energia de a lupta pentru interesele nemțenilor.
„Vineri, alături de sute de credincioși, am participat la hramul Mănăstirii „Nașterea Maicii Domnului”, din Giurgeni, loc atât de aproape de sufletul meu, regăsirea acestor meleaguri aducându-mi mereu fericirea și puterea de care am nevoie. Mulțumesc tuturor pentru frumoasa primire și pentru tot ceea ce mi-ați oferit prin zâmbetele și simpatia dumneavoastră”, a spus deputatul PNL Neamţ.
Ziua a continuat în același spirit pentru Laurenţiu Dan Leoreanu, alături de romașcani, la vecernia Bisericii „Sfinții Părinți Ioachim și Ana”, „o parohie orientată spre cei mai tineri, copii frumoși și plini de energie, speranță și viitor pentru comunitatea noastră. Am petrecut aici momente minunate, în credință și înconjurat de zeci si zeci de zâmbete sincere”.
Sâmbătă (9 septembrie), deputatul Leoreanu a participat la slujba de Te Deum susținută cu prilejul zilei onomastice a Înaltpreasfințitului Ioachim Băcăoanul, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în catedrala arhiepiscopală.
„A fost un moment de apreciere şi apropiere. Bunul Dumnezeu să îi dea sănătate și har!”, i-a transmis deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu ierarhului.
Sâmbătă după-amiază, parlamentarul a fost alături de metalurgiștii romașcani.
„Sunt cei care au lăsat urme adânci în devenirea comunității noastre, Ziua Metalurgistului fiind moment de regăsire și unitate, cu suflete mari și oameni bravi, alături de care mereu am simțit o energie aparte”, a spus deputatul romaşcan.
Duminica a fost dedicată seniorilor liberali.
„Oameni cu povești de viață minunate, concentrate în jurul Casei Vârstnicului, sărbătorind împreună pe cei care poartă în credință și cu demnitate numele Maicii Domnului. Este mereu impresionantă energia acestora, sclipirea din viața lor, pentru mine apropierea lor fiind mereu bucurie și înțelepciune însușită. Vă mulțumesc!”, le-a transmis deputatul PNL Neamţ.
Ca de fiecare dată, odată cu deschiderea noului an şcolar, profesorul Laurenţiu Dan Leoreanu a fost alături de cadrele didactice, elevi şi părinţi.
„Și pentru a închide acest cerc al evenimentelor acestor zile, astăzi, 11 septembrie, totul a vibrat în jurul deschiderii noului an școlar, cu mii de zâmbete, cu iubire și dorință, cu speranță și har, nimic fiind mai presus de copiii noștri și ce ne aduc în suflete. Ei sunt scopul nostru, trupul și inima noastră, totul! Mi-a plăcut să transmit o parte din mine tuturor, direct, pentru că fiecare emoție simțită azi a fost orientată către fiecare elev, părinte, cadru didactic, personal auxiliar sau nedidactic, către toți cei care au construit energia acestei zile. Am reușit să fiu prezent, într-un maraton susținut, la Școala „Costache Negri”, Școala „Vasile Alecsandri”, Colegiu Național „Roman-Vodă”, Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Școala „Mihai Eminescu”, Școala „Calistrat Hogaș” și Liceul Teologic „Episcop Melchisedec”, cu emoția profesorului, părintelui, bunicului și a celui care mereu a crezut în forța școlii românești. Succes și mii de împliniri!”, a spus deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Articolul anterior

Senatorul Eugen Ţapu-Nazare, nostalgic la început de an şcolar. Mai întâi elev, apoi părinte, astăzi bunic….

Articolul următor

Apă cu presiune redusă până la sistare în zonele Huci, Moara Veche și Fundoaia din comuna Ruginoasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *