ISSN 2457 - 3973

ACUM Cadavrul unui bărbat, găsit într-un râu din Neamţ

Prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină sâmbătă, 15 mai, pentru degajarea unei persoane din râul Moldova, în municipiul Roman.

“La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu un autoturism de serviciu și o barcă. Pompierii au scos din apele râului Moldova, de la o distanță de aproximativ de 300 metri în aval de podul de la Horia, trupul unui bărbat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

“La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un conducător auto, cu privire la faptul că în albia râului Moldova se află corpul unui bărbat. A fost identificată persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 71 de ani din localitatea Roman care nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical solicitat pentru acordarea primului ajutor. În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor faptei şi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Articolul anterior

ALERTĂ Percheziţii în două localităţi din Neamţ

Articolul următor

Un bărbat din Neamț a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *