ISSN 2457 - 3973

Adrian Niță (PSD) și-a depus candidatura pentru funcția de primar de Piatra-Neamț! Iată lista de consilieri!

Preşedintele PSD Piatra-Neamţ, Adrian Vasile Niţă, şi-a depus, joi (26 aprilie), la Biroul Electoral Municipal, dosarul de candidatură pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

Alături de Niţă au fost prezenţi candidaţii pentru funcţia de consilier local dar şi preşedintele PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa, candidat la rândul său pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

„Este o zi importantă pentru Piatra Neamț și pentru Partidul Social Democrat, depunerea candidaturii lui Adrian fiind semnalul unei resetări a organizației municipale. După o lungă perioadă, capitala județului nostru va reveni în familia social-democraților! Acest lucru se întâmplă pentru că, după 4 ani de administrație liberală, orașul arată… așa cum vedeți. Vreau să transmit un mesaj extrem de clar pentru toată lumea: *Eu am decis să candideze Adrian*, suntem o echipă puternică și îl susțin cu toată puterea. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al pietrenilor, după 9 iunie vom forma echipa și la vârful administrației nemțene!”, a declarat Daniel Harpa.

Adrian Niţă a subliniat că şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar cu încredere în puterea de a schimba lucrurile în bine.

„Echipa noastră pentru Consiliul Local este formată din profesioniști recunoscuți în diverse domenii, care vin cu soluții concrete la problemele cu care se confruntă orașul nostru, precum și viziuni inovative pentru dezvoltarea sustenabilă a acestuia. Ne angajăm să punem în practică proiecte care să îmbunătățească semificativ calitatea vieții tuturor cetățenilor. Sunt convins ca împreună cu Daniel Harpa, viitorul președinte al Consiliului Județean Neamț, vom reuși să dezvoltăm atât municipiul Piatra-Neamț cât și județul nostru. Pornim la un drum pe care îl putem parcurge doar împreună, în care Încrederea și sprijinul dumneavoastră sunt esențiale, de aceea vă mulțumesc pentru cele peste 4400 de semnături de susținere a candidaturii mele și pentru modul în care mă primiți în mijlocul dumneavoastră la fiecare întâlnire!”, a precizat preşedintele PSD Piatra-Neamţ, Adrian Vasile Niţă – candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

Lista PSD Piatra-Neamţ pentru Consiliul Local Piatra-Neamţ

1.Adrian Nita
2.Dragos Chitic
3.Cristian Sauciuc
4. Bogdan Mahu
5.Liviu Lungu
6.Luminita Virlan
7. Carmen Chihai
8.Cristian Mihalcea
9. Mihaela Iacob
10.George Apetrei
11.Alexandra Moisii
12.Nelu Colbu
13.Adrian Grigoras
14.Victor Marghidan
15.Moglan Ciprian
16.Diaconita Octavian
17. Hogea Anca
18.Chirila Neculai
19.Miloiu Cristian
20. Luciu Dumitrita Georgiana
21.Asavei Sanda
22.Stacescu Vali
23.Cudalbu Ionut
24.Toc Ovidiu
25.Alucai Raluca
26.Oprita Vasile
27.Ispas Gheorghe
28. Zama Viorel
29.Popa Gabriel

Articolul anterior

Două persoane, rănite după ce s-au răsturnat cu mașina pe DN 15C, la Gârcina

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ) a încheiat misiunea de observare a prezidenţialelor din Macedonia de Nord

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular