NewsAllert :

Senatorul Eugen Țapu-Nazare: ”Obiectivul PNL și a lui Mugur Cozmanciuc rămâne neschimbat: câștigarea președinției Consiliului Județean!”

PSD a pariat pe o ”mână moartă” la Roman! Lucian Micu NU poate candida până în 2023!

APASERV oprește apa miercuri, 12 august, de la ora 14.30, în mai multe cartiere din Piatra-Neamț! Și în 3 comune!

Bărbat înecat în Bistrița, la Roznov

Spitalul COVID finanțat de CJ Neamț și Iași, amendat cu 60.000 lei de Curtea de Conturi! Azi îl vedem, dar nu e…

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”În partid este nevoie de o curățenie necesară. Să cadă măștile!”

Laurențiu Leoreanu este obligat că candideze la Primăria Roman

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP): Ese momentul să sprijinim producătorii locali. Avem nevoie de o piață ambulantă în Piatra-Neamț!

Lucian Micu, candidatul PSD la Primăria Roman?! Dragoș Chitic, candidat independent la Piatra-Neamț?!

COVID – Situația pe fiecare localitate din județul Neamț (11 august)! Nu a scăpat nici o comună sau oraș!

Haos în bazarul Primăriei de la Roznov! Zeci de amenzi au fost date de polițiști în week-end!

Laurențiu Leoreanu își justifică retragerea de la Primăria Roman și anunță ferm susținerea lui Mugur Cozmanciuc la președinția CJ Neamț

UPDATE Arde fabrica de pâine Panmont de la Piața Centrală din Piatra-Neamț (foto-video)

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”În această campanie e vorba de un singur lucru: cine vrea plecarea lui Arsene de la conducerea CJ!”

Se pregătește fraudarea alegerilor la Roznov?! Zeci de flotanți înscriși la 2 adrese, în ultimele zile!

  • 12 august 2020

ISSN 2457 - 3973

Adrian Niță (vicepreședinte M10): Nu există nici o înțelegere cu ALDE! Este o știre falsă!

Președintele M10 și vicepreședinte la nivel național, Adrian Niță, a declarat pentru newsallert.ro că știrea lansată de ALDE potrivit căreia M10 a parafat un protocol de colaborare, este falsă!

Niță a spus că niciodată nu s-a pus problema unui protocol cu ALDE și cu atât mai puțin susținerea candidaților ALDE la alegerile parlamentare.

”Constat cu stupoare faptul ca in spațiul public au apărut informații false referitor la susținerea ALDE de catre M10. Conducerea ALDE, prin publicarea unui comunicat din care rezulta Disoluția M10 in ALDE, nu a făcut altceva decât sa facă dovada unui diletantism politic regretabil la un asemenea nivel. Țin sa ma adresez opiniei publice si membrilor onesti de partid, bulversați cu toții de apariția știrii, ca pana in acest moment NU EXITA vreun document ratificat conform prevederilor statutare care sa ateste o înțelegere cu ALDE. Pana la apariția probei veritatii, știrea este o făcătură si face parte, probabil, dintr-o strategie laborios pusă la punct prin care se urmărește eliminarea M10 de pe scena politică”, a declarat Adrian Niță. 

Acesta a precizat că au existat tatonări din partea ALDE dar și a PMP însă biroul permanent național al M10, din care face parte, a decis că va face alianțe doar cu partidele mici cum sunt PACT, Partidul Botoșănenilor, Partidul Verde, Alternativa de Vest sau Uniunea Creștin Democrată.

Inițial, biroul de presă al ALDE a remis un comunicat prin care se anunța faptul că a fost semnat un protocol între cele două partide iar candidații ALDE la alegerile parlamentare vor fi susținuți de M10.

După ce știrea a început să aibă reacții de negare din partea conducerii M10, cei de la ALDE au revenit cu precizări:

”Astăzi, a fost emis un comunicat de presă potrivit căruia conducerea ALDE a semnat un acord de colaborare cu partidul M 10 privind o viitoare colaborare politică. În urma reacțiilor apărute în mass-media și a declarațiilor unor politicieni facem următoarele precizări:

  1. Zilele trecute, a avut loc o întâlnire între conducerea ALDE și M 10, reprezentată de către secretarul general al partidului, Ovidiu Simion, privind o eventuală colaborare politică în perspectiva alegerilor parlamentare și sprijinirea candidaților ALDE.
  2. Această discuție nu a fost însoțită de semnarea vreunui acord între cele două partide politice”

sursa foto: facebook Adrian Niță

Articolul anterior

Fondurile alocate suplimentar județului Neamț pe programul ”Casa verde” s-au epuizat

Articolul următor

Parcări cu plata prin sms și la Piatra Neamț

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *