ISSN 2457 - 3973

Ajutoare pentru familiile cu locuințele afectate de incendiul de la blocul din Piatra-Neamț

Guvernul României a aprobat în ședința de joi solicitarea făcută de prefectul Vasile Panaite de alocare a unor ajutoare de urgență pentru 8 de familii din Piatra-Neamț din blocul afectat de incendiul din 27 iulie.

Astfel, pe baza anchetelor sociale s-a trimis către Ministerul Muncii și Justiţiei Sociale solicitarea de sprijin cu câte 5.000 lei a famiilor care au apartamentele la ultimul etaj al imobilului.

„Mi-am asumat încă de atunci că voi face tot ce îmi stă legal în putere să îi ajutăm pe acești oameni. După trimiterea dosarelor cu anchetele sociale am ținut legătura în permanență cu reprezentanții Guvernului și le-am solicitat să urgenteze alocarea acestor ajutoare. Mă bucur că au fost alocate sumele solicitate și mulțumesc Guvernului României pentru acest ajutor. Mă voi implica de fiecare dată pentru a-i sprijini pe oamenii aflați în situații dificile”, a declarat prefectul Vasile Panaite. 

Tot în ședința de joi, Guvernul a alocat  unui număr de 20 familii din județul Neamț, aflate în situații de necesitate cauzate de fenomene hidrometeorologice periculoase (precipitații abundente, furtună, vânt puternic, grindină) produse în luna iulie 2017, în sumă totală de 52.500 lei.

Banii vor ajunge în conturile oamenilor în circa o săptămână.

Articolul anterior

Cod galben de zăpadă și viscol! Uite unde va ninge!

Articolul următor

Cu cine s-a întâlnit președintele CJ Neamț la Târgul EXPOREAL de la Munchen

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.