ISSN 2457 - 3973

Alba-neagra cu taxa de barieră de la Spitalul Județean Neamț! Arsene, ba – Negelschi, da!

Decizia managerului interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, Liviu Negelschi, de a taxa mașinile care intră în curtea spitalului chiar și un minut, l-a nemulțumit pe președintele CJ Neamț, Ionel Arsene. Nu știm dacă nemulțumirea acestuia are legătură cu faptul că în câteva zile se intră în campania electorală iar rezultatele PSD-ului îl vizează direct. Ionel Arsene a cerut însă conducerii unității sanitare să revină asupra hotărârii de a taxa cu un leu orice intrare în curtea spitalului.

”Sper ca  cei care se ocupa de activitatea de la Spitalul de Urgență sa revină asupra acestei decizii. Nu găsesc că este normal să plătești când duci un bolnav și nu petreci mai mult de zece minute, și acelea doar în trecere, prin incinta spitalului județean. Un om care merge la spital este clar că nu se duce de amuzament, ci pentru că are o suferință sau are pe cineva în suferință pe care dorește să-l vadă. Sper ca managerul spitalului, cei din Consiliul de administrație, să țină cont de sugestia mea și să ia cea mai bună decizie, nu neapărat pentru veniturile suplimentare ale spitalului, cât mai ales pentru cetățenii județului care trebuie să fie principala prioritate pentru noi, toți”, Ionel Arsene, președinte Consiliu Județean Neamț.

Vom vedea dacă managerul interimar Liviu Negelschi va executa întocmai sugestia (cu iz de ordin) care a venit din partea celui care l-a numit în funcție.

Articolul anterior

Seară de muzică camerală la Liceul de Arte ”Victor Brauner” Piatra Neamț

Articolul următor

Mesajul președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, cu ocazia Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril

Un comentariu

  • propun d-lui interimar jurist spital sa infiinteze TAXA PENTRU DECES IN SPITAL.aceasta taxa v-a duce la reducerea nr.mortilor din spital.de asemenea sa institue taxa pe prostie care ar duce la venituri suplimentare consistente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *