ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ! Sunt 16 cazuri noi de COVID în Neamț! Iată situația joi, 16 iulie!

Situația din județul Neamț, în ceea ce privește numărului de cazuri de Covid-19, devine alarmantă dacă ne raportăm la ultimele 24 de ore. De miercuri până joi au fost confirmate 16 cazuri noi de infectare, ceea ce ridică numărul total de îmbolnăviri din județ la 1.029!

Este cea mai abruptă creștere a îmbolnăvirilor din ultimele două săptămâni, după ce la un moment dat existau zile la rând chiar cu zero cazuri.

Din nefericire, în județul Neamț s-a mai înregistrat un deces pe fondul complicațiilor apărute ca urmare a infectării cu SARS CoV 2.

Și, tot din nefericire, în județul Neamț există și pacienți confirmați cu Covid-19 care au solicitat, în baza deciziei CCR, să fie externați. Aceștia nu au niciun fel de obligație să stea autoizolați și pot circula liberi în societate, infectând alte persoane.

Miercuri seara a avut loc la Piatra-Neamț și un protesc cu câteva zeci de oameni care, încurajați de declarațiile unor membri ai PSD care nu susțin legea carantinării și autoizolării, au manifestat împotriva acestui act normativ.

Niciunul dintre protestatari nu purta mască de protecție, după cum se vede în fotografia de mai jos.

Articolul anterior

Un șofer beat a accidentat 2 copii pe biciclete, în comuna Dumbrava Roșie

Articolul următor

Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind data alegerilor locale: 27 septembrie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *