ISSN 2457 - 3973

Alexandru Filimon preia managementul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț! Este al 9-lea director în 5 ani!

Alexandru Filimon va prelua de marți conducerea pentru Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, după concursul câștigat la sfârșitul anului trecut, la care nu a avut contracandidați.
Acesta a semnat, luni, contractul de management, ceea ce îi permite oficial să ocupe funcția de manager începând de mâine.
Filimon este al 9-lea manager al spitalului din ultimii 5 ani! 
Alexandru Filimon va prelua un management deloc ușor la SJU Piatra-Neamț, atât din punct de vedere medical cât și la nivel de imagine.
Din punct de vedere medical, spitalul din Piatra-Neamț rămâne în continuare o ”bombă cu ceas”, atât epidemiologic (infecții nosocomiale și nu numai) cât și din punct de vedere al instalațiilor.
Chiar dacă ancheta efectuată de Parchetul General nu a scos deocamdată la iveală o concluzie a tragediei din 14 noiembrie 2020, toată lumea vorbește de instalațiile electrice învechite și supra-solicite. Asta înseamnă că oricând se poate produce o nouă tragedie.
Pe de altă parte, noul manager trebuie să gestioneze – atât cât poate – și neîncrederea pe care cadrele medicale o au în campania de vaccinare împotriva COVID-19.
Mai puțin de jumătate dintre angajații SJU Piatra-Neamț au acceptat sau au declarat că vor accepta să se imunizeze. Cum și mai ales dacă va reuși să îi convingă pe medici, asistenți și infirmieri să se vaccineze, vom vedea în săptămânile ce urmează.
La fel cum vom vedea cât va rezista managerul Alexandru Filimon până se va prinde în ”pânza de păianjen” țesută ani la rând de ceea ce nu puțini s-au sfiit să o denumească ”mafia din spital”.

Articolul anterior

COVID/ Piatra-Neamț și Târgu Neamț, aproape de Zona Roșie! Ce activități ar putea fi suspendate!

Articolul următor

Răsturnare de situație la CJ Neamț. PMP și PRO Romania s-au aliat cu PSD pentru alegerea vicepreședinților!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.