ISSN 2457 - 3973

Alooo, domnu’ primar Chitic, s-a terminat campania electorală!

Domnul primar ales Dragoș Chitic a uitat, probabil, că s-a terminat campania electorală. Altfel nu se explică faptul că, în loc să își ia câteva zile libere, ca după alegeri, a ales să iasă din nou pe teren.

Acuzat în campanie că și-a pus vesta pe el și a început să adune capital electoral mergând pe la șantierele din Piatra Neamț, Dragoș Chitic își continuă activitatea în același ritm.

Astăzi, primarul ales a fost pe strada Dragoș Vodă pentru a inspecta lucrările de asfaltare.

”Lucrarile edilitare in oras continua conform programului stabilit. Asfaltam strada Dragos Voda, sunt trei echipe care realizeaza reparatii cu asfalt pe strazile afectate, continua aducerea caminelor la cota si se intervine pentru eliminarea efectelor ploilor abundente de saptamana trecuta. In perioda urmatoare vom realiza asfaltari pe: strazile din cartierul Gara Veche, strada Dimitrie Bolintineanu, strada Verii, strada Baltatesti, strada Almas, strada Erou Rusu. In paralel executam reparatii capitale la strazile pe care se impune, lucrari de prevenire a inundatiilor, reparatii ale locurilor de joaca, mobilier stradal si marcaje rutiere”, a spus primarul ales Dragoș Chitic.

 

Articolul anterior

Lista cu toți primarii din județul Neamț! Au fost aleși 25 de noi edili!

Articolul următor

Conflict sângeros post-electoral la Tarcău!

12 Commentarii

 • Poate dvs sunteti altfel obisnuiti, dar asta e un semn de normalitate. Primarii si politicienii, in general, ar trebui sa lucreze tot timpul, nu doar in campania electorala.

 • Nu-mi pare rau ca l-am votat 🙂

 • Daca tot aveti atata elan si dupa alegeri poate veniti si pe la blocurile ANL de pe strada Nufarului ,de cate ori ploua se umplu subsolurile cu apa care se infiltreza prin fundatia blocurilor(adica intra apa prin zid).

 • Respectele mele.

 • Ar trebui reparate unele trotuare de prin Precista, au fost sparte de cei de la canalizare si nu au mai fost reparate. Problema e ca sunt sparte drept la trecerea de pietoni, iar carucioarele raman mereu blocate in gauri cand vrei sa urci sau sa cobori in strada, trebuie sa le ridici pe sus ca sa treci.

 • Și sigur nu face asta doar în prima zi sau prima săptămână? Stați cu ochii pe el o lună și chiar un an să fim siguri că nu a făcut asta special pentru un articol. Oamenii sunt așa ușor de impresionat și de manipulat…

  • Stam cu ochii pe el in urmatorii 4 ani! Si nu doar pe el ci pe toti alesii locali din Neamt!

   • În acest caz am să stau și eu cu ochii pe acest site să văd dacă voi chiar o să arătați totul, inclusiv dacă nu a fost făcut special acest articol pentru a impresiona oamenii. Nu de alta, dar la fel de impresionați au fost și de un articol făcut de altcineva, fix a doua zi după alegerile prezidențiale când prima doamnă “a mers pe jos la muncă precum un om de rând” și nimeni nu a mai verificat să vadă dacă într-adevăr face asta mereu sau nu. Acum, vom vedea!

    • Ma bucur ca va fidelizam ca cititor! Vom face tot ce putem sa nu va dezamagim! Cu respect!

 • Poate terminati ce sa inceput inainte de alegeri cu asfaltarea stradutele de langa GRADINITA 18,dar facute cu simt de raspundere.Poate inspecteaza si Dnul.Primar lucrarea inceputa,si neterminata.

 • A ajuns “in post” la sfarsitul lui 2014, ales primar de drept in 2016 dl.Chitic. Am pastrat programul electoral al dansului ( si al celorlati candidati ) si peste patru ani voi bifa cate promisiuni electorale a indeplinit ori s-a zbatut sa le infaptuiasca entru oamenii orasului pe care spune ca-i respecta si vrea sa le “slujeasca” cu raspundere.
  Continuitate in acesti ani nu va putea spune ca nu a avut ! Spor la treaba !

 • La piata Bistrita de ce nu se fac parcari pentru cei care vin la piata pentru cumparaturi?De ce trebuie sa ne certam cu locuitorii din zona pentru ca le-am ocupat parcarea? Piata Bistrita cand se modernizeaza?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *