ISSN 2457 - 3973

Amendă de 10.000 lei coordonatorului centrului din Neamţ unde s-a greşit doza a treia de vaccin

DSP Neamţ a amendat cu 10.000 lei coordonatorul centrului de vaccinare din Cordun unde 3 persoane au fost vaccinate cu doza booster de la AstraZeneca.

„A fost finalizata cercetarea situației întâlnite în cadrul centrului de vaccinare unde s-a remarcat faptul că 3 persoane au fost vaccinate cu doza 3 de vaccin AstraZeneca. Echipa de control a aplicat o amenda in valoare de 10.000 lei coordonatorului centrului de vaccinare pentru nerespectarea prevederilor instrucțiunilor privind vaccinarea, in vigoare. Reamintim că potrivit instrucțiunii CNCAV nr. 242, în România se poate efectua, din data de 28 septembrie 2021, o doză de rapel (booster) NUMAI cu Pfizer sau Moderna la toate persoanele care au fost vaccinate cu doua doze din vaccinurile Pfizer, Moderna și Astra Zeneca, după cel puțin 6 luni de la administrarea dozei a 2-a”, precizează un comunicat al DSP Neamţ.

Reamintim că săptămâna trecută, 3 persoane au fost vaccinate cu doza a treia cu ser de la AstraZeneca, deşi normele în vigoare interzic acest lucru.

Articolul anterior

Prefectul George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): Prețurile facturilor la energie electrică şi gaze naturale, plafonate în sezonul rece.

Articolul următor

Doi medici ATI, 2 asistente şi 6 foşti manageri interimari- urmăriţi penal în dosarul incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *