ISSN 2457 - 3973

Primarul Chitic propune eliminarea taxei de acces pietonal în ștrand. Andrei Baciu: ”Soluție socială, înainte de alegeri! Se dezic liberalii de doctrină?”

Primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a anunțat, joi, că va propune Consiliului Local să elimine taxa pietonală de acces în ștrandul municipal.

”Am propus eliminarea taxei de intrare pietonala in Strandul Municipal din Piatra Neamt incepand cu acest sezon. In urma discutiilor cu mai multi cetateni si cu specialistii in domeniu am initiat un proiect de hotarare in acest sens care va fi supus aprobarii Consiliului Local in sedinta de saptamana viitoare. Consider ca eliminarea taxei pietonale va face aceasta importanta baza de agrement mai atractiva pentru pietreni. Propunerea este sustinuta si de colegii mei liberali din Consiliul Local Piatra Neamt”, a declarat Dragoș Chitic.

Un fost coleg de partid, tot om de dreapta, Andrei Baciu, a catalogat propunerea edilului ca fiind una ”socială” și care se ia înaintea unor alegeri.

”Solutie sociala, caracteristica stangii politice, inainte de alegeri. Pnl-istii pietreni voteaza asta? Se dezic de doctrina liberale? Sau nu au citit-o?”, a spus Andrei Baciu.

Pe de altă parte, administratorii societății RO COM Central, care au în administrare ștrandul, sunt puși în situația de a-și vedea veniturile diminuate prin eliminarea taxei, deși în anul 2015, atunci când au câștigat licitația de administrare, își bazau calculele financiare și pe această taxă.

Rămâne de văzut cum vor vota cei 23 de consilieri locali această propunere.

Taxa de intrare în ștrandul din Piatra Neamț este un leu de persoană.

Articolul anterior

Festivalul de Teatru ”Pledez pentru tine(ri)” de la Piatra Neamț are loc în perioada 7-14 noiembrie 2017

Articolul următor

Mini-vacanță de 5 zile pentru bugetari. Ziua de 2 iunie va fi liberă dar va fi recuperată!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular