ISSN 2457 - 3973

Anunț terifiant la 112 din partea unei tinere de 15 ani, din Piatra-Neamț: ”Sunt răpită și legată de mâini!”

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, pe 16 august, prin apel unic 112 de către o tânără, cu privire la faptul că a fost răpită, legată la mâini și dusă într-o locație necunoscută.

În timpul convorbirii efectuate cu operatorul 112, și ulterior cu Dispeceratul IPJ Neamț, apelanta a oferit mai multe informații eronate, refuzând să dea detalii cu privire la identitatea sa, autorii răpirii sau semnalmentele acestora, precum și locul din care ar fi fost răpită.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că apelul a fost efectuat de către o minoră, de 15 ani, din Văleni, care a fost identificată în timp ce se afla împreună cu familia sa la domiciliu și care a declarat că a dorit să facă o farsă.

Minora a fost sancționată contravențional conform OUG 34/2008 pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112 și pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție.

De asemenea, mama minorei, a fost sancționată contravențional conform Legii 61/1991 pentru neluarea de către părinți spre creștere și educare a unui minor în vărstă de până la 16 ani.

Articolul anterior

A condus o mașină beat și fără permis direct spre … dosar penal

Articolul următor

Record (negativ) doborât de un șofer din Roznov: prins cu o alcoolemie de 3,4 la mie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *