ISSN 2457 - 3973

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune! Iată detaliile!

”Pentru realizarea unei reparații la magistrala principală de aducțiune a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță furnizarea cu presiune redusă a apei, putându-se ajunge până la oprirea totală, în  ziua de 06 iulie 2020, în intervalul orar 04:00 – 23:00”, anunță APASERV pe site-ul instituției.

”Estimăm că operațiunile de reîncărcare a rețelelor vor începe la orele 20:00 și din motive de echilibrare hidraulică a sistemului, furnizarea apei potabile se va relua cu presiune redusă începând cu orele 23:00 în aceeași zi, urmând ca echilibrarea hidraulică a rețelelor și  furnizarea în condiții optime de presiune și debit să se încheiere  marți, 07.07.2020 la orele 14:00.

Vor fi afectați utilizatorii din: – Municipiul Piatra Neamț de la intrarea dinspre Bicaz până la pârâul  Cuiejdi (pod Spital şi pod Piață) inclusiv în cartierul Dărmănești şi strada Orhei; – Comunele: Alexandru cel Bun, Gârcina, Girov și Dochia. Nu vor fi afectați: – Spitalul Judetean Neamt şi Spitalul Bisericani şi nici zona aval de la Pârâul Cuejdi de la pod Spital si pod Piaţa până la Zănești inclusiv.

Anunțul de mai sus a fost publicat și pe site-ul Apaserv. Un anunț similar a fost făcut în urma cu o luna atunci când mii de oameni și-au făcut rezerve de apa. Deși conducerea Apaserv a decis cu câteva zile inainte de sistare sa nu mai efectueze lucrarea, “a uitat” sa anunte oamenii. Asa ca a doua zi, oamenii au aruncat pe “apa sâmbetei” și pe cheltuiala lor ce au strâns în recipiente cu o zi înainte.

Totuși, preventim, pentru că nu știm când APASERV vine cu Păcăleli, vă sfătuim să vă faceți rezerve de apă!


Articolul anterior

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Articolul următor

Accident cu 6 victime în intersecția Izvoare cu Mărgineni (Papuc)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *