ISSN 2457 - 3973

APASERV s-a jucat cu nervii a zeci de mii de oameni! A uitat să anunțe că nu mai oprește apa azi!

Conducerea companiei APASERV s-a jucat miercuri, 10 iunie, cu nervii a zeci de mii de oameni din Piatra-Neamț și 4 comune limitrofe. După ce a anunțat încă de acum 5 zile că urmează să oprească furnizarea apei în Piatra-Neamț (fără cartierele Mărăței, Speranța, Gara Veche și Văleni), plus comunele Gârcina, Dochia, Girov și Alexandru cel Bun, conducerea APASERV a decis să nu mai efectueze lucrarea care ar fi dus la sistarea serviciului.

Și, după ce au luat această decizie, au ținut-o pentru ei! Nu au mai comunicat populației că decizia de efectuare a lucrării a fost anulată iar apa nu va mai fi oprită. Asta în ciuda faptuui că aproape toate site-urile de știri au avertizat, în ultimele zile, locuitorii din localitățile menționate, să își facă rezerve de apă.

”Am decis să nu mai efectuăm lucrarea pentru că nu suntem pregătiți tehnic. Și nici nu vreau să oprim apa câtă vreme mai este pandemia. Pe site ar trebui să fie pus anunțul, am cerut încă de alaltăieri. Am să verific, să văd ce s-a întâmplat”, a declarat directorul general al companiei Apaserv, Ioan Păcală.

Cel puțin așa am aflat în primă fază de la directorul Ioan Păcală. Pentru că, la scurtă vreme, directorul APASERV a revenit cu precizări pe subiect:

”M-am informat și am aflat că s-a lucrat parțial și nu a mai fost nevoie de sistarea apei, ci era posibilă doar scăderea presiunii. Așa că s-a anunțat doar la Call-Center. Urmează să intervenim după pandemie pentru a finaliza lucrarea”, a explicat directorul Ioan Păcală.

Pe site-ul APASERV, miercuri – la ora 18,00 – ultimul anunț la secțiunea ”LUCRĂRI” era tot cel de sistare a apei în data de 10 iunie.

Nu este pentru prima dată când conducerea APASERV ia decizia de a efectua lucrări ce conduc la sistarea apei și APOI nu le mai efectuează, uitând să anunțe acest lucru. Cum la fel s-a întâmplat ca furnizarea apei să fie sistată în cartiere din Piatra-Neamț sau comune, iar anunțul să fie făcut cu o oră după ce oamenii au rămas fără apă.

Articolul anterior

Primele probleme în Neamț din cauza furtunii! Drumul național DN 17B, blocat la Borca de aluviuni!

Articolul următor

O mașină a luat foc pe drumul european E85, la Săbăoani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *