ISSN 2457 - 3973

APASERV ”trosnește” zeci de mii de oameni din Piatra-Neamț și 4 comune! Îi lasă marți, 6 octombrie, fără apă 16 ore!

Nici bine nu s-au încheiat alegerile locale și sloganul de campanie al Alianței pentru Modernizarea Neamțului PSD ALDE PPU se face încă o dată simțit….

Zeci de mii de oameni vor rămâne (a câta oară???) fără apă potabilă marți, 6 octombrie 2020.

Adică în plină pandemie, cu peste 2.000 de cazuri COVID pe zi, APASERV – compania controlată de CJ Neamț – lasă jumătate din Piatra-Neamț și 4 comune fără apă.

Da, compania APASERV de unde Ionel Arsene zicea că îl trosnește pe prefectul George Lazăr, dacă mai are curajul să vorbească despre ea.

Acum sunt ”trosniți” zeci de mii de oameni, pentru că rămân 16 ore fără apă!

”Compania Judeţeană Apa  Serv S.A. anunță beneficiarii săi că, pentru realizarea unor lucrări de reparații la magistralele de aducțiune a apei, marți, 06.10.2020, se va furniza apă potabilă cu presiune redusă ajungând până la oprire totală în intervalul orar 04:00-20:00. 

 Vor fi  afectați utilizatorii din: 

– Comunele: Gârcina, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun – satul Bistrița; 

 – Municipiul Piatra Neamt cu exceptia Spitalului Judeţean Neamţ şi a 

cartierelor Mărăței, Gara- Veche, 1 Mai, Speranța.

Deși terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 20,00, moment din care se va începe încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția şi reechilibrarea sistemului, procesul de reluare  a furnizării apei cu presiune optimă se va încheia în data de miercuri, 07.10.2020, la orele 11,00”, este anunțul companiei APASERV.

Întrebăm, sperăm NU retoric, dacă DSP Neamț, Prefectura Neamț și alte instituții abilitate (mai) au un cuvânt de spus în astfel de cazuri. Totuși, să lași 16 ore fără apă zeci de mii de oameni, inclusiv copii care merg la școală, doar de dragul de a mai face o lucrare, întrece limita bunului simț. Și credem noi și a legalității!

Articolul anterior

Spitalele din Neamț se umplu de bolnavi COVID! Aproape 300 pacienți și 37 suspecți sunt internați!

Articolul următor

Săracul bogat președinte al CJ Neamț. Ionel Arsene, cocoșat de datorii la bănci.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.